Usein kysyttyä

HAKEMINEN
K: Miten voin hakea lapselleni päivähoitopaikkaa Kotirannasta?
V: Päivähoitohakemuksen voit tulostaa tästä. Täytetyn hakemuksen voit lähettää meille joko sähköpostilla tai kirjepostina. Voit toki halutessasi myös tulla käymään päiväkodilla ja tuoda hakemuksen henkilökohtaisesti.

HINTA
K: Paljonko päivähoito maksaa Kotirannassa?
V: Kotirannan päiväkoti on Järvenpään kaupungin palvelusetelipäiväkoti 1.8.2018 alkaen. Järvenpääläinen perhe voi hakea palveluseteliä lapselle yksityiseen palvelusetelipäiväkotiin. Varhaiskasvatuksen asiakasmaksu on sama kuin kunnallisen päiväkodin asiakasmaksu ja hinta määräytyy Järvenpään kaupungin palvelusetelin mukaisesti. Yksityinen palvelusetelipäiväkoti saa tämän päälle periä lisämaksun 1 - 30 e, joka Kotirannan päiväkodissa on 20e. Esimerkiksi kokopäiväinen hoito maksaa 20 - 310 euroa/ kk perheen tuloista ja kunnan maksamasta palvelusetelistä/ tuista riippuen Järvenpäässä, Sipoossa, Tuusulassa ja Mäntsälässä asuville perheille.

AUKIOLOAIKA
K: Miten Kotiranta on auki?
V: Päiväkoti on avoinna ma-pe klo 6:30-17:00.

YHTEYDENPITO
K: Onko päiväkodilla käytössä sähköistä reissuvihkoa?
V: Kotirannassa on käytössä Muksunkirja -palvelu, jonka kautta vanhemmat voivat olla yhteydessä henkilökuntaan ja pystyvät seuraamaan päiväkodin toimintaa kuvien ja kertomusten kautta.