Usein kysyttyä

HAKEMINEN
K: Miten voin hakea lapselleni päivähoitopaikkaa Kotirannasta?
V: Päivähoitohakemuksen voit tulostaa tästä. Täytetyn hakemuksen voit lähettää meille joko sähköpostilla tai kirjepostina. Voit toki halutessasi myös tulla käymään päiväkodilla ja tuoda hakemuksen henkilökohtaisesti.

HINTA
K: Paljonko päivähoito maksaa Kotirannassa?
V: Kotirannan päiväkoti on Järvenpään kaupungin palvelusetelipäiväkoti 1.8.2018 alkaen. Järvenpääläinen perhe voi hakea palveluseteliä lapselle yksityiseen palvelusetelipäiväkotiin. Varhaiskasvatuksen asiakasmaksu on sama kuin kunnallisen päiväkodin asiakasmaksu ja hinta määräytyy Järvenpään kaupungin palvelusetelin mukaisesti. Yksityinen palvelusetelipäiväkoti saa tämän päälle periä lisämaksun 1 - 30 e, joka Kotirannan päiväkodissa on 30e. Esimerkiksi kokopäiväinen hoito maksaa 30 - 319 euroa/ kk perheen tuloista ja kunnan maksamasta palvelusetelistä/ tuista riippuen Järvenpäässä, Sipoossa, Tuusulassa, Pornaisissa ja Mäntsälässä asuville perheille. Järvenpääläiset ja sipoolaiset asiakasperheet saavat palvelusetelin myötä myös sisarusalennuksen.

Toimintakauden 2019-2020 aikana järvenpääläiset v. 2014 syntyneet lapset kuuluvat 5v.maksuttoman 20h/vko kokeilun piiriin. Kokeilu koskee ainoastaan järvenpääläisiä lapsia.

AUKIOLOAIKA
K: Miten Kotiranta on auki?
V: Päiväkoti on avoinna ma-pe klo 6:30-17:00.

YHTEYDENPITO
K: Onko päiväkodilla käytössä sähköistä reissuvihkoa?
V: Kotirannassa on käytössä Muksunkirja -palvelu, jonka kautta vanhemmat voivat olla yhteydessä henkilökuntaan ja pystyvät seuraamaan päiväkodin toimintaa kuvien ja kertomusten kautta.

ESIOPETUS

K: Onko päiväkodissa mahdollisuus osallistua esiopetukseen?

V: Esiopetuksen toteuttamisesta yksityisissä päiväkodeissa päättää Järvenpään varhaiskasvatusjohtaja. Ryhmä voidaan muodostaa, jos esiopetukseen ilmoittautuneita lapsia on vähintään seitsemän ja muut esiopetukseen liittyvät ehdot toteutuvat. Esiopetusta toteutetaan v. 2019-2020 Kotirannan päiväkodissa Järvenpään kaupungin esiopetussuunnitelman mukaisesti. Lähikoulu on Haarajoen koulu, jonka kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä esiopetusvuoden ajan.