Usein kysyttyä

HAKEMINEN
K: Miten voin hakea lapselleni varhaiskasvatuspaikkaa Kotirannasta?
V: Hakemuksen voit tulostaa tästä. Täytetyn hakemuksen voit lähettää meille joko sähköpostilla tai kirjepostina. Voit toki halutessasi myös tulla käymään päiväkodilla ja tuoda hakemuksen henkilökohtaisesti.

HINTA
K: Paljonko varhaiskasvatus maksaa Kotirannassa?
V: Kotirannan päiväkoti on Järvenpään kaupungin palvelusetelipäiväkoti. Järvenpääläinen perhe voi hakea palveluseteliä lapselle yksityiseen palvelusetelipäiväkotiin. Varhaiskasvatuksen asiakasmaksu on sama kuin kunnallisen päiväkodin asiakasmaksu ja hinta määräytyy Järvenpään kaupungin palvelusetelin mukaisesti. Yksityinen palvelusetelipäiväkoti saa tämän päälle periä lisämaksun 1 - 30 €, joka Kotirannan päiväkodissa on 30 €. Esimerkiksi kokopäiväinen hoito maksaa 30 - 325 €/ kk perheen tuloista ja kunnan maksamasta palvelusetelistä/ tuista riippuen Järvenpäässä, Sipoossa, Tuusulassa, Pornaisissa ja Mäntsälässä asuville perheille. Järvenpääläiset ja sipoolaiset asiakasperheet saavat palvelusetelin myötä myös sisarusalennuksen.

AUKIOLOAIKA
K: Miten Kotiranta on auki?
V: Päiväkoti on avoinna ma-pe klo 7:00-17:00.

LOMA-AJAT
K: Onko Kotiranta kesällä auki tai järjetetäänkö varhaiskasvatusta jossain muussa päiväkodissa?
V:Kotirannan päiväkoti on suljettu heinäkuun ajan. Tarkempi loma-aika ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa asiakasperheille. Päiväkoti ei järjestä varhaiskasvatusta lapsille loman aikana.

YHTEYDENPITO
K: Onko päiväkodilla käytössä sähköistä reissuvihkoa?
V: Kotirannassa on käytössä Muksunkirja -palvelu, jonka kautta vanhemmat voivat olla yhteydessä henkilökuntaan ja pystyvät seuraamaan päiväkodin toimintaa kuvien ja kertomusten kautta.